C-Suite Meetup vol. 4: Jak se podařil?

V úterý 14. listopadu se konal náš čtvrtý C-Suite Meetup, na kterém jsme diskutovali na téma „Jak na quality assurance v softwarovém vývoji.“ Jsme rádi, že přilákal 50 účastníků z různých oborů, kteří byli ochotni sdílet své zkušenosti a diskutovat o tomto klíčovém aspektu vývoje softwaru. Akce byla plná inspirace a hodnotných pohledů na věc, které účastníkům pomohly lépe porozumět výzvám spojeným s quality assurance a objevit nové způsoby, jak v této oblasti dosáhnout excelence.

V dnešním digitálním světě hraje kvalita a spolehlivost digitálních řešení klíčovou roli, a tak je o těchto tématech potřeba pravidelně diskutovat.


Kteří hosté přijali naše pozvání?

Náš panel řečníků obohatilo několik specialistů, kteří se v oblasti quality assurance a vývoje digitálních řešení denně pohybují již mnoho let.

Naše pozvání přijali: 

  • Martin Boura, IT Test Manager, ČSOB
  • Jakub Wasilewski, Test manager & Product Owner of Release, Commerzbank
  • Anna Dvořáková, Product Manager, Heureka Group
  • Martin Sýkora, Project Manager, DER Touristik CZ

Za INVENTI se diskuze účastnil Filip Kadlec, Head of Testing, INVENTI a celým dopolednem nás provedl Pavel Bartoš, Head of Marketing.


Diskuse a networking

Během Meetupu se účastníci nejen dozvěděli spoustu nových informací o QA, ale také měli možnost aktivně diskutovat a sdílet své zkušenosti s dalšími profesionály z různých odvětví. Networking vnímáme jako důležitou část našeho Meetupu, kdy účastníci mají příležitost navázat nové kontakty, a tak své projekty posunout o krok dále.


Skvělé jídlo a atmosféra

Kromě bohatého programu jsme pro naše účastníky připravili vynikající jídlo a skvělou atmosféru. Vychutnali si snídani, dobrou kávu a společný oběd, což jako u každého Meetupu akci dodává přátelský a uvolněný ráz.


Zpětná vazba + co bude dál?

Jsme vděčni za tak velký zájem o Meetup a pozitivní zpětnou vazbu, kterou jsme dostali od účastníků. Snažíme se naše nyní již pravidelná setkávání neustále posouvat dopředu a organizovat stále hodnotnější a inspirativnější C-Suite Meetupy. Už nyní připravujeme další témata a hosty na příští rok.

Děkujeme všem, kteří se zúčastnili našeho C-Suite Meetupu vol.4 a těšíme se na další události v roce 2024.

Nenechte si ujít další z plánovaných C‑Suite Meetupů.

Radí Vám dáme vědět o dalších setkáních. 👇

Mohlo by vás zajímat z minulého C-Suite Meetupu: