C-Suite Meetup vol.1: Jak se podařil?

Ve čtvrtek 9. února proběhl v Praze první C-Suite Meetup. Během celého dopoledne jsme se zúčastněnými debatovali na téma Jak na raketový start digitálního produktu.


Jsme vděční za téměř 40 přihlášených účastníků a zástupců z různých firem, kteří měli zájem o inspiraci a praktické rady i tipy k vývoji jejich digitálního produktu. Během celé akce se účastníci aktivně zapojovali do debaty a vyjadřovali své názory a postřehy přes Slido. O přestávkách se pak věnovali networkingu.

Během dopoledne jsme se všechny seznámili se dvěma případovými studiemi. Napřed jsme  si posvítili na fintech aplikaci Brokero od zakladatelů Marka Trúchlyho a Jakuba Lukáše. Následovala terapeutická platforma Mindwell Jeleny Holomany a Doc. MUDr. Jána Praška, CSc., do které vstoupila skupina AKESO Holding 
z pozice investora. 

👉 Pokud máte zájem podívat se na další případové studie, všechny pohromadě najdete najdete na našem webu.

Než s námi oba startupy spojily síly, s vývojem softwarového produktu už měly předchozí zkušenost. Nepodařilo se jim však dosáhnout kýžených výsledků. Tato peripetie jim pomohla získat jasnější představu o tom, jak chtějí se svým technologickým partnerem spolupracovat a jak spolupráci úspěšně nastavit. O svoji zkušenost se s návštěvníky našeho setkání rádi otevřeně podělili. 

Partnery v diskuzi jim byli invenťáci Ondřej Hrabalík (Customer Success Manager) a Jan Šilhavý (Chief of Delivery), Ti do diskuze přinesli pohled z druhé strany a také mnoholeté zkušenosti s velkou spoustou dalších projektů a startupů

Všichni jsme se shodli na tom, že pro úspěšnou spolupráci s technologickým partnerem je především potřeba dobře si porozumět a vybudovat vzájemnou důvěru. Otevřená komunikace pak vytváří správné prostředí pro flexibilitu při vývoji digitálních produktů.

Co dalšího je důležité pro raketový start digitálního produktu? Silná nosná myšlenka, energie do práce a ochota dělat kompromisy tam, kde tech partner dokáže vhodně doporučit lepší řešení. Na druhou stranu padla myšlenka, že ne každý projekt musí projít raketovým startem, aby byl úspěšný.

Už teď chystáme podrobný soupis všeho, co v diskuzi zaznělo, včetně reakcí našich návštěvníků na položené otázky a výčet nejzajímavějších dotazů. Článek budeme brzy publikovat.

Děkujeme všem zúčastněným za skvělou debatu a pozitivní náladu během celé akce. 

Už nyní se těšíme na další event, kde budeme mít možnost seznámit se s dalšími inspirativními lidmi. 

C-Suite Meetup vol.5

AI revoluce nebo hype? Rok od boomu

Přijdťe diskutovat s námi a našimi hosty.
Načerpejte inspiraci z networkingu při dobré snídani a obědu.

29. února, 9:00 - 13:00 I INVENTI, Praha 4

C-Suite Meetup vol.5

AI revoluce nebo hype? Rok od boomu

Přijdťe diskutovat s námi
a našimi hosty. Načerpejte
inspiraci z networkingu
při dobré snídani a obědu.

29.února, 9:00 - 13:00
INVENTI, Praha 4