Firemní kultura à la it’s about the people

11. června 2021

Když Honza Kaštura zakládal v roce 2011 INVENTI, vnesl do něj svou životní filosofii “it’s about the people”. Že jsme firma o lidech a pro lidi dokazují všechna naše setkání, akce i styl řízení. Odjakživa si všichni tykáme, nemáme dress code, chováme se k sobě otevřeně, budujeme firmu na základě feedbacku, pracovat můžeme i z domova a naše kanceláře jsou “dog-friendly”. To vše nám pomáhá nejen odvádět skvělou práci, ale taky se u toho dobře bavit.

Invenťáky poznáte podle toho, že pijí pivo, mají rádi tatarák a na after party se sejdou v jedné z invenťáckých kuchyněk. Alespoň tohle o nás prozradil interní průzkum v roce 2018.

Myslíme také na své zákazníky, kterým se neostýcháme nabídnout ochutnávku nejpálivějších chilli papriček na světě nebo je - v lepším případě - pravidelně zveme za kulturou do divadla.

Zakládáme si na tom, že se k sobě chováme jako parťáci, pracujeme jako profíci a vždycky se ptáme proč, abychom nikdy neusnuli na vavřínech a vylepšovali věci kolem nás. Důkazem, že V INVENTI můžeme být sami sebou je připojení našeho podpisu k Chartě diverzity z roku 2019, kterou se přední zaměstnavatelé hlásí k rozvoji všeobecně tolerantního pracovní prostředí.